Хай все лихе на світі цім
Минеться.
Хай щасна доленька усім
Всміхнеться.
Хай лиш вона людей усіх
Приймає.
І хай не плач, веселий сміх
Лунає.
Хай всюди війни всі умить
Скінчаться.
Хай люди мирно, дружно жить
Навчаться.
Хай мрії й сподівання всі,
Що сняться,
Ураз у всій своїй красі
Здійсняться.
Хай не́нависть, що в серці злім,
Минає.
Любов палким вогнем хай в нім
Палає.
Хто тяжко від хвороб своїх
Страждає,
Позбудеться хай, більш вже їх
Не має.
Хай будуть всі усе життя
Багаті
На світлі думи й почуття
Крилаті.
Хай всюди назавжди минуть
Напасті.
Хай люди на землі живуть
Всі в щасті.
Євген Ковальчук, 20. 05. 2020