"Донечка моя"
слова та музика Олександр Сичов
1к.
У серці заграє дитячий твій сміх,
Побачу у снах, як дорослієш ти,
Та я би хотів лише мить зупинить,
Коли на руках моя донечка спить.
Коли у шість рочків у перший свій клас,
Невпевненим кроком з портфелем, не раз
Тебе зустрічав і малюнки твої
Беріг, як альбом з фотографій усіх.
ПР.:
Люблю тебе я більше за життя,
На вік лишаєшся для мене ти дитям,
Нехай від щастя тільки сльози на щоці,
А рука в руці!
Схилися на плече моє ти знов,
Дарує успіх дітям батьківська любов,
А день новий мені запалює зоря -
Це Зіронька моя!
В твоїх обіймах, донечка моя,
Знаходжу спокій і тепло сердечне я,
Ти вогник батьківських усіх переживань,
Надій і сподівань.
Люблю тебе я, донечка моя!
2к.
Помітно з роками виблискував сніг
На скронях уже посивілих батьків,
Вони дітям всю віддавали любов,
З онуками тільки молодшали знов.
Душа моя, доню, себе збережи,
Ти вірити друзям усім не спіши,
Подалі від грішного світу зростай,
А в бАтьківський дім ти завжди повертай!
ПР.(той же)
(посилання на виконання пісні -
https://youtu.be/hzH5VHjfUyk