Ми маєм релігійні свята –
Із світом разом святкувати:
У шосте грудня – з Миколаєм
Дітей й родини привітаєм,
З Різдвом – в грудневе 25-те
Народ і всіх вірян вітати,
У перше січня, без Кремля, -
Вітатись з святом Василя.
У шосте січня, пречудове,
Святкуєм – Хрещення Христове.
У друге лютого ми згодні
Вітати – з Стрітенням Господнім.
Як в давнину, вітаєм знову
У перше жовтня – з Днем Покрови…
З календарем все-християнським:
Святкуєм – з НОВОЮЛІАНСЬКИМ.