Стомлене сонце з-за хмари блищить ,
Вітер гойдає забруднені хвилі,
За небокраєм сивіє, дощить,
В жалобі над берегом гордії схили.
Дуже пронизливо чайки кричать ,
В морі біда…і будинки і міни,
Плаває дах, верболози стирчать,
Сльози Херсону пливуть і могили…
Ляльку прибило , очі до Бога…
Чайки пронизливо небо благають,
Знову ракети , лунає тривога,
Долі чиїсь на пісок вимиває…
Гойдають хвилі будинок з Херсону,
Він біль і самотність , горе і лють,
Богу молитви і плачуть Ікони,
Воїни в на́ступ на нечисть ідуть…