Дай Боже друзям сили та здоров’я,
Щоб через років десять, двадцять, може тридцять...
Зібратись дружно щирим колом знову.
Бо що б не було – порох є в порохівницях!
Іржа не може з’їсти давню міцність Дружби,
Немає заздрості в душі, в думках чи діях.
Є розуміння, віра, участь не для служби…
І завжди плани на майбутнє й світлі мрії.
І якось стало нам вже зовсім не важливо,
Скільки у паспорті записано нам ліку.
Бо молодість душі не пташка полохлива -
Не має строку і не змінюється з віком.
Нехай горить вогонь в серцях гарячих,
Хай Доля щедрі перевесла вам дарує.
Хай Ангел ваш буде до вас терплячий,
А Бог вашу молитву скрізь і завжди чує!