Я ванільно солодка, рожево наївна,
Вередлива і часто печально сумна...
Я гаряча як кава, гірка теж до речі,
І нестримно бурхлива карпатська ріка.
І мрійлива, і ніжна,І сонячна точно....
І як кішка граційна,муркотлива я теж
Тож тримайся на відстані,бо небезпечна,
Не терплю заборон , і не знаю я меж.
Шоколадно манлива, тендітна і вірна,
І мені так потрібен лише він один.
І тоді я спокусливо вперта й щаслива,
Потанцюю під свою музику з ним.