Ти робиш нині крок в країну знань,
У всесвіт мрій що втіляться тобою.
Але шануй і завжди пам’ятай
Безцінний подвиг земляків – героїв!
Кожен із них колись учився в школі
Ніхто не був героєм з пелюшок.
Та в нашім ДНК жага до Волі
А школа вчить літать вільних пташок.
Навчайся так, щоб шансів не було
У ворога тебе в чомусь здолати.
Твої знання і є те джерело
Що може волю й розум поєднати.
Час не стоїть, тому ти не змарнуй
Його на купу непотрібних, ницих справ.
Та пам’ятай завжди й свято шануй
Що за твій шанс Герой своє життя віддав.
Будь завжди гідним подвигу його,
Не відступай від переможних цілей.
Іди вперед і досягай свого,
Знай світ яскравий, а не чорно-білий.
Граніт науки, камінь непростий
Споконвіків він має силу немалу.
Тож не лінуйся, не сачкуй, не ний,
Зберися з духом й вперто лупай цю скалу.