"володарював"
інертний
Кучма -
тоді
олігархат
розквіт
"пінно"
ірраціонально -
народ
чомусь
у
кризі...
віктор пінчук - зять Леоніда Кучми, олігарх - мільярдер, політик, котрий у буремні дев'яності з допомогою тодішнього тестя - президента та продажу державного майна по фіктивних схемах здобув шалені статки, збудувавши імперію розкоші у доволі таки бідній країні.
Народ переважно животів, або виїжджав масово закордон, аби дати собі якось раду, а багатії розкошували, купуючи футбольні клуби, неймовірно дорогі витвори мистецтва, яхти, літаки, створюючи гігантські бізнес - компанії, займаючи престижні місця у списках найбагатших товстосумів планети...
"Дякуємо" леоніду кучмі і його клану за здачу ядерної зброї, за розвал вітчизняної економіки, за утворення олігархічних груп, (які більше шкодили, аніж допомагали), за руйнацію нашої армії, за втрачені можливості жити у нормальній цивілізованій Україні, де ЗАКОНИ мали би бути ОДНІ ДЛЯ ВСІХ.