Пере-перепиши
Пере-перепиши
Наче увійди в мої сни
Пере-перепиши
Пере-перепиши
Усі тригери
Усе можливе, що залишилось від минулого в мені
Пере-перепиши
Пере-перепиши
Серце до серця
Прошу у твоєї душі
Пере-перегони
Пере-перегорни
Сторінки минулого
Та всі вулиці
Пере-перегорни: всі спогади
Що якось лишились в памʼяті
І ти це робиш
В тебе виходить
Наче кроки
Які дуже легкі
Дякую Дякую я тобі
Серце до серця
Вони обіймаються
Душами один одного торкаються
Дуже дякую тобі