Все тече, все змінюється,
І навіть ми, хочемо ми того чи ні,
Навіть якщо ми цього зовсім не помічаємо.
Ти можеш все життя носити одну й ту ж саму стрижку,
Але, незрозуміло яким чином, впродовж років вона буде виглядати інакше.
І ні, це не тому, що ти стала старішою та менш привабливою -
Просто змінились часи і ми з ними,
Навіть не помітивши цього.
Ми весь час змінюємось потрошки,
Піднімаємось таким чином по сходах нашого життя,
Часом барвистого та яскравого,
Часом сірого і нудного,
Коли настільки погано,
Що навіть не хочеться бачити
Найдорожчих серцю і близьких людей.
Але проходять дні та місяці,
Щось навколо змінюється,
Часом навіть дуже радикально,
І ці великі зміни змінюють і нас самих.
Інколи ми цього зовсім не помічаємо:
Зовні ми все ще такі, якими були раніше,
Але ж зсередини - вже зовсім інша людина.
Чи добре це, чи погано покаже тільки час,
Але ж для того, щоб вижити в цьому суворому середовищі,
Потрібно застосовувати нові засоби,
Тобто приймати зміни, та змінюватись самому.
09.10.2023 09:44