Ми з тобою зійшлись на світанку,
Позаду лише зоряна ніч.
В прохолоді весняного ранку
Залишилися ми віч на віч.
Заспіває для нас соловей
Пісню ту, що знайома з дитинства...
Я не в змозі відвести очей
Від очей твоїх сповнених блиску.
Мов шовкові волосся твої
Та легкі, як і вітер в гаю.
Хочу я, щоб досвітні огні
Зберігали пам'ять мою.
Щоб вертатись туди крізь літа,
В гай, де ми зійшлись на світанку...
На весь світ ти для мене одна
Від ночі і до самого ранку.
Євген Кравцов (с)