Запекла баба вперта, мов баран.
Такі у тюхтіїв завжди бувають –
Бо геть не знають, що таке аркан
І роги їм об скелю не ламають.
Така була прадавня Єзавель -
Дружина горезвісного Ахава,
Котра північне царство Ізраель
Перетворила в демонів управу.
Але знайшовся там пророк Ілля,
Котрий не став коритися нахабці,
Призначивши нового короля –
І стала та бродячому собаці
собачим кормом – як казав пророк.
І так з тих пір уперті Єзавелі
Противляться пророкам з року в рік.
І знов Господь їх гнівно духопелить –
Для того треба лиш, щоби пророк прорік!