Український степ
Ромашки пахнуть життям
Співає цвіркун
Весна у горах
Плахта з барвистий чічок
Зверху мчить потік
Символ кохання
Квітка гідна корони
Слічная ружа
Робили о́чки
Братки бджолам на клумбі
Прилетів трутень
Перша кульбабка
Яскрава, мов сонечко
Теплий знак весни
Конвалії цвіт
Ніжним звуком дзеленчить
Слуху не чутно