Гей ! веселі парубки,
Не минайте галушки!-
Час -гілля, хвилини – гливи: -
Крейдяні співають діви.
Їх вуста із небуття
Прагнуть випити життя!
Пустка шереху та вітру.
Геометрія макітри.
Доєднатись до квачу
Хоче вдача калачу.
Тлумачі віхи й гвоздики
Сторінок забутих книги
Під склепінням , між терас,
В сукнях схованих в атлас,
У басейні космогоній ,
Де чорти як на долоні
Скачуть, б’ються й верещать -
Вийди ж людям провіщать!
В сяйві зорь довірся чарам!
Хміль назви любовним жаром...