Щось пече та тисне в серці і болить
Не дає мені спокою ні на мить
Щось тривожить каламутить кров мою
І здається я над пропастю стою
Не спокійно не затишно на душі
Ніби влізла я в болото в комиші
Ніби в дебрі забрела в якесь багно
Не була в такому стані вже давно
З труднощами я зіткнулась не одна
І зі мною завжди поряд два крила
Два серденька б'ються в такт моя надія
Вірять в те що я піднятися зумію
Наробила я помилок наплела
Але жила виживала як могла
І не зломлена я духом не в страху
Й не осудить мене ХТОСЬ що я в гріху
Селецька Галина