Вона без нього... Ну, а він без неї...
Так і живуть, небоги, з року в рік...
Типовість ситуації цієї
Відома всім пересічним одвік.
Він їй напише привітання миле..
Вона емодзі надішле відтак...
Обоє зуби зціплять від безсилля,
Шукаючи у числах якийсь знак.
Вона згадає зливу на вокзалі...
Він - завірюху сніжну за вікном...
Через розлуки, відстані й печалі,
Зігріє згадка душу перед сном.
Він сигарету викурить зітхнувши...
Вона доп'є уже холодний чай...
В обійми один одного майнувши
В думках... Ну хоч на мить іще, бодай...
Сюжет простий банальний... не без того...
І не дай Бог як він торкнеться вас!
Та він без неї, а вона без нього
Одне про одне думають весь час.
17.10.2024