***
«Не пророчий, але можливий -- переворот у кремлі вже у грудні, як чорна п'ятниця 13...»
***
Сниться сон мені дивний,
Що переворот у кремлі --
Все і... усіх там виносять
Та... і я там при ділі :
Помагаю злочинців пакувати
До ями --
З автоматом стою
І стріляю зірками,
Що прорвались з народу,
Бо бухати хотять,
Але..,
Це неправда зовсім --
Їх всіх, гоп-тую мать,..
Бо тихенький якийсь
Йде переворот :
Лиш зривають пагони,..
Провадять в авто..,
Від'їзжають на Канари
Злочинці.., -- ото..!
Побажаннями щастя --
Хай прокляттям
Будуть,
Бо...
Надоїло вже бачити
Їхню всю оту муть --
Ту брехливу,
Гебіську комуністичну --
Триколірну :
Злодій-політик-тьма,
Як єдина росія
Що здохла,
Де переворот не тихий
Вже буде,
А грізного вал
Іде,
Що кремль знесе
І...
Проснувся я..,
Щоб згадати
Наостанок :
Після 12... ще годину
Додати --
Голос тихо велів
Та й... розчинився
Порану,
А я.., з подиву
І нерозуміння,
Щоб задуматись --
Просто, тихо, присів...
____________________________
19.10.2024; Paris (Aurora) ========================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================