730/456/154
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
НЕ БУДЕ ВИБОРІВ
В
ВКРАЇНІ!
Не буде більш в Вкраїні виборів ніколи,
Бо підуть вибори навік у забуття!
Тож нелюд рветься у приколах на престоли
І повсякчас дурня лиш дбає про своє буття…
Політики повік-віків не буде в Україні,
Бо вистачить Нам популізму в Ріднім Божім Краю!
Тож через них Наш й Божий Край – вогні, й лячній руїні!
Людці – це зло, а зло в Своєму Домі Я Караю…
В ВКРАЇНІ НАША ВЛАДА
–
МАЯЧНЯ МІЗЕРНА!
У Нашій Україні й в Нас при владі – маячня мізерна!
Також – колаборанти, зрадники й грабіжники – кругом,
Хоч до керма їх привели в гріху Мої, й вкраїнські зерна,
Тому Мій Край грабують, й скін свій відчуваючи нутром…
Божий Край, в Своєму Домі, Я, МИ, Мій, Моє, Мої – це Бог Отець, Бог Син Ісус Христос і Дух Святий-Людина Бог Андрій Рогуля!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
02.11.2024 р.
Написано вночі – 03:33
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)