Дивлюсь у очі голубі .
Глибокі, Мовби Два озерця
-Чи я подобаюсь тобі??.
Запитує жіноче серце.
Симпатія у мене є.
Емоція не формативна.
Як самопочуття твоє?
Я ж почуваюсь експресивно.
Все цінно до самих дрібниць.
Попереду щасливі тижні.
Твій погляд - в моє серце тиць.
УДВОХ ми поруч , рідні, Ближні.
Ти справжній, Щирий -відчуваю.
Маємо разом бути- твердо знаю.
ТВОЯ Й МОЯ ЕНЕРГІЯ-
ТО Є СИНЕРГІЯ.
ТО Є СИНЕРГІЯ.
ТВОЯ Й МОЯ ЕНЕРГІЯ-
ТО Є СИНЕРГІЯ.
ТО Є СИНЕРГІЯ.
13.11.2024р.
🤹♀️В.Мала.
💖💖💖💖💖💖💖💖💖