( Ремейк на вірш ОЛЕКСИ УДАЙКА
"ОСІННЄ МРЕО"
https://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=1025941
Оті магічні вібри ,мовби струм,
Проймають наскрізь аж до піднебіння,
І уявімо той ... "рахат-лукум"-
Солодкі східні ласощі-творіння.
Мрійливе фентезі дарує падолист,
Яскраві образи розплюхує природа,
І поміркований осінній ніжний зміст
Ще не один шедевр такий народить.
Так,дійсно , хибимо частенько у житті
Включаєм розум,вимикаєм серце.
Та,що казати , ми ж-бо з вами не святі,
І доля наша мовби пряник "скерцо"...
І як же ж нам потрапити в Едем?
Питання це складне,екзистенційне,
Це вам не мед, чи із порічок джем,
Та і не мультик ,просто емоційний.
Підказка є : кохайтеся ,любіть ,
Плекайте вогник чистого кохання.
З надією в майбутнє твердо йдіть,
Без сумнівів,казок домінування.
Чиїсь магічні вібри,мовби струм,
Хай то́ркають того,хто їх відчує,
Й забудьте над собою власний глум,
Хай щастя в серці музику віншує.
06.11.2024 В.МАла