***
Ми все ще -- на війні,
Брати...
Ми все ще попереду
Бою,
Бо ми -- ветерани..,
Хоч і на костилях,
Чи, без них --
На протезах,
Але серцем ми --
Одна родина,
Бо ми --
Братство,
Як ціль,
Щоби жили ЗСУ
Бійці
Та тримали ряди
Стали ми взірцем,
Як одні -- з тих,
Що були і є добровольці
Миру --
В цьому житті
Сьогодення,
Щоби жила молода
Наша свята Україна...
_____________________________
13.11.2024; Paris (Aurora) ========================
(!!!)
Українські паралімпійці продемонстрували світу силу та незламність нашого народу на Паралімпійських іграх 2024 року в Парижі, завоювавши 82 медалі, серед яких 22 – золоті.
Завдяки цьому Україна увійшла до десятки найсильніших паралімпійських команд світу, посівши 7-е місце в загальному медальному заліку та 5-е місце за кількістю
=================
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================