Я на очах утримать сліз не можу
Коли я бачу як мене кидаєш ти
І біля тебе як примара ходжу
І хочу щоб вернувся ти
Та марно все тебе я розумію
Любов не вічная вона
Ти тільки вийдеш я зомлію
І знов залишуся сама
Я намагатимусь забути
Твої уста і ясні очі
Але тебе не повернути
Навіщо ж плакати щоночі
Навіщо мучитись щоденно
І сипати на рану сіль
Тебе кохала та даремно
Ти залишив мені лиш біль
Але я витримаю все я все здолаю
Я викреслю тебе з життя свого
Можливо я ще більше покохаю
І не згадаю навіть імені твого