Як її такую не любити?
Як її такую не кохати?
Як не дарувати гарні квіти?
Як пісні про неї не співати?
Хто смачніше неї приготує?
Хто заплете гарную косу?
Хто з усіх пригод тебе врятує?
Хто встає раніше за росу?
Ніжно приголубить, тепло приласкає,
На ніч заспіває чарівні казки.
Ти дорослим станеш – і тоді згадаєш
Теплоту і ніжність маминой руки.