Бабусі...
Кохана бабусю!
Вас щиро люблю я!
Увінчена квітами,
сива зоря!
Кохана бабусю,
за Вас розіл"юся,
як річка у море
потоками я!!!
Кохана бабусю,
як дивлюся в очі,
в зелені ті очі,
вдивляючись я...
Лиш бачу турботу,
отую турботу,
що в мрії несе
загадкова зоря...
Дідусеві...
Як згадаю ті руки,
що життя сотворили.
Як згадаю ті очі,
що у мрії вели...
Так і хочеться
мріяти й мріяти з Вами
і летіти й летіти
у прекрасні світи!!!
Бо, дідусю мій милий,
завдяки Вашій праці
мигом роки минули,
пролетів швидко час...
Мій дідусеньку милий,
я одного бажаю:
щоб турбота й надія
не покинула Вас!!!