В синім океані,жовтому тумані
Кольорові риби розтріпали небо.
Круглі і великі,лагідні і дикі
Розтріпали небо.Значить,так їм треба.
Арфами,співами,чудесними мотивами
Тріскаються звуки,потирають руки.
Стелють килимки,радощі взнаки.
Мелодії та сміх,-радощі для всіх.
"Ти мене пам,ятай,винахід розробляй,
Вирушаю тепер,а ти потім впізнай,
Подивись,розгадай,чуєш,не забувай!"
"Звісно-звісно,знайти,може,будеш і ти
Зберігать всі мости,поруч будеш іти
Коли риби розкриють роти..."
"Вже човен рихтують,на мене чатують,
Водою святою пливу самотою,
До зустрічі,друзі,побачимось на суходолі!"