просте питання - " А Ти щасливий? ", а відповіді немає! немає... бо що таке щастя? - що це?
хімічні реакції в організмі? юні роки, коли хочеться все недозволене, а отримуєш лише одні правильні обмеження? перші самостійні кроки під наглядом спостерігачів, котрі так і чекають твого падіння? нові знайомства - стосунки приречені на розчарування? ілюзія ідеального принца? вірних друзів? світлого майбутнього?
чи можливо - це усвідомлення жорсткої реалії, в котрій немає кольорів райдуги, немає рожевих мрій.. - а є лише біла і чорна смуга , є обман і зрада... мінливий вогник надії... і холодний дощ, котрий купається в твоїх сльозах...
що таке щастя? як його віднайти і не пошкодувати про це?
як жити у невіданні - що втрачаєш? що є поруч і чи цього достатньо?
як пояснити сльози радості і посмішку болю? де закінчується межа дружби і починається мінне поле? що спонукає розбивати криштальні сердечка один одного? чому так легко зароджується нове життя у вирі почуттів... і так важко приймається, як своє майбутнє?
не знаю що таке щастя.... знаю що таке біль... розчарування... зневіра... ВТРАТА !!!
вони завжди поруч - постійні, перевірені, впевнені... як показник спогади з дитинства...
пам"ятаю безсонні ночі батьків... мамині сльози... біль... дивне почуття провини... хотілося все виправити!! бути кращою - корисною... необхідною!! або хоча б звичайною дитиною!
познайомилася з поняттям самостійності, відповідальності, і байдужості до себе!!!
результат - ще більше обмежень, більше недовіри, болю... ВТРАТ !!!! що далі?...
Ефект посмішки у важку хвилину і відповідь: "Все добре!" на питання "Як у тебе справи?" ...
Сильно ?? Смішно ))... бути сильним... як це ?? залишитися на одинці з стінами... адже довіритись комусь дорівнює стрибку в прірву.... без повернення!!!
Отак душа компанії - одна серед людей, серед натовпу людей!!
що це?... прояв слабкості... безхребетності?.. чи німий крик про допомогу???
Все набагато простіше - це життя!!! одне з мільйона!!! про яке ангел забув... або забив! ))
не кожному дано усвідомити філософію щастя! і далеко не кожен хоче її взагалі усвідомлювати!!
не просила життя!! і знову не просила !!! і ще раз мене ніхто не почув...
не відчуваю бажання ЖИТИ!!
а іронія ось в чому:
Відсутність бажання жити, ще не визначає бажання вмерти!!! (((