Я маю декілька ролей у житті
І маю кожний день їх грати,
Гарно, бездоганно на рівні
Оплесків під "браво",
Вдома я - матуся, доця і сестра,
На роботі :колега, начальниця
І просто трудяга я,
На дозвіллі - подруга, сусідка
Та кума,
А де ж тут роль коханої дружини?
ЇЇ нема,
Не випала мені вона,
Можливо боялась грати її я,
Бо режисер один у нас в житті,
Не дав він цю роль зіграти мені
Та не жалкую я про те,
Але маю надію, що зіграю іще,
Бездоганно і гарно, як і всі
Під оплески " браво",
Тільки, як вирішить він,режисер, Отець,
Всесвіту Творець.
Оценка поэта: 5 ох, ці ролі!!!!Бажаю щастя!!!!!"роль коханої дружини" витончена справа! Тільки грати її зможе , а за правільністю гри доводиться слідкувати терпінням, розумом і ще раз терпінням!