Чогось шукаємо
І не знаходимо,
Бо не знаємо,
Що треба нам знайти
В цьому житті ,
Живемо, мріємо,
Нічого для здійснення цього
Не робимо,
Як минулорічна трава,
Що при дорозі росте,
Старіємо
Разом зі своїми мріями,
Нічого серйозного
Ми не відкриємо,
Без нас це інші зробили,
Котрі не спали, шукали,
Працювали
І евріку знайшли,
А ми тільки мріями весь час жили,
Без цілі, без бога, без душі,
Папери пекладували
І все. Не жили, а жевріли
На когось іншого покладаючись, тільки не на себе.