Мальовнича і прекрасна ,
Небезпечна , войовнича ,
Розумна та бездарна ,
Це твоя Батьківщина ...
Завжди влади не було ,
І немає до сьогодні ,
Але ж щось гуло ,
В безнадійній безодні ...
Всі людські повстання ,
Сенсу вони немали ,
Після кожного зітхання ,
Надії з часом пропадали ...
Люди один одного ,
Почали таки вбивати ,
Голодомор настав ,
Почали голодувати ...
Невдовзі закінчився ,
Багато людей повмирало ,
А тей хто залишився ,
Душу війна забрала ...
Пройшли десятки років ,
Країна незалежна стала ,
Але ж в минулому вона ,
Чужою для багатьох була ...
І таки у новому столітті ,
Помаранчева революція ,
Нові непотрібні статті ,
Та нова конструкція ....
Зараз криза у країні ,
Грошей як завжди немає ,
Що ж буде в Україні ?
Відповіді ніхто незнає ...
Оценка поэта: 4 "НЕТ, ЭТО НЕ РИО-ДЕ-ЖАНЕЙРО"
Любовна лірика в тебе значно краще виходить.Ось що я скажу....Та в принципі ти всеодно не слухаєш моїх порад...
Ремзе де Ловер відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Я намагаюсь до тебе прислуховуватись ... але не завжди виходить ...