Так далеко, в чужій стороні.
Так далеко від рідного краю.
Десь забившись в кутку, в самоті
День народження стрінеш, коханий.
Защемить моє серце в цю мить,
Як згадаю даровані квіти.
І так важко мені, що не зможемо ми
День народження разом зустріти.
Якщо промені сонця заглянуть в вікно,
Посміхнись і я буду щаслива.
Якщо дощ пролетить і тоді все одно
Не сумуй, посміхайся, мій милий.
Я твій смуток відчую за тисячі миль,
Твою радість розділю з тобою.
І не треба для цього багато зусиль,
Лиш скоріше вернися додому.
Я дякую долі за те, що ти є
На дивному, білому світі,
За те, що з тобою уже ми батьки
І разом плекаємо діток.