Краса – це істина таємна ?
Краса – це найдорожчий скарб?
Щоб розгадати цю загадку
Потрібно жити до кінця.
Потрібно вірити й любити,
Потрібно жити цим завжди.
Тоді дотягнеться вершина,
Вершина ніжної краси.
А на вершині ти побачиш,
Красу незвідану оцю.
І серце стрепенеться наче,
Пташина зграя на гіллю.
І понесе тебе те серце,
У душу ніжної краси.
І у душі ти там побачиш,
Таємну істину краси.