Пробач за те що полюбив.
Пробач за те що не зумів,
З тобою залишитися назавжди.
Пробач що не зумів сказати правди,
Пробач що не зумів, а було варто.
Пробач що болю я завдав, та плакати не варто.
Це почуття твоє уже замерзле.
Я знаю з болю розірвалось серце.
І розійшлися дві дороги наші.
Ти по одній пішла, і опинилась в щасті,
А я на оборот інакший шлях,
Та так я істини і не досяг.
Я загубився у своїй душі,
Я не находжу шляху у житті,
Але радію тільки лиш одному,
Що затишок і спокій у твоєму домі.
Та все ж прошу в останній раз,
Усі мої провини ти пробач.
Усі нещастя що тобі зробив.
Прошу будь ласка ти мені прости.