Чому така далека ти?
Чому не сходяться світи?
Чому дивлюся я на тебе,
І бачу лише синє небо,
Що огортає плоть мою?
І я не знаю що роблю,
Живу чи сплю,
Люблю чи виживаю?
.............не знаю!
А хто дасть відповідь мені?
Хто скаже ось тобі,
Весь світ для тебе!
місяць, зорі, небо!
Лише не йди, побуть зі мною
Бо хочу бути я з тобою
Життя усе хочу прожить ,
Усі незгоди побідить
У цім тяжкім бою,
Й сказать, як сильно я тебе люблю!!