І що це так у горлі дре...
невже це знову грип іде.
У гості ж не просила
і ось тобі на, непрохана гостина.
Ей ти, не налягай
ще рано розпускати крила.
У мене від тебе готова вакцина.
На столі, вітамін С - апельсинка,
чай з малини, часничок і сальце,
якщо не відступиш,
в атаку піде ще й тепле винце...
Ну, ось результат не загорами,
і вже через днину
від нього ні сліду,здуло вітром наче пір'їну
тому шановні друзі,
підримайте народну медицину
врятує вона Вас у важку хвилину...