Коли торкаюсь спогадів про тебе,
так болить так боляче без тебе.
Без твоїх теплих слів,
без синіх очей,
які я так кохала,
заради них на все була готова.
Пірнала в них , неначе в море,
таке тихе й іноді бурхливе,
що поглинало все, що я любила.
Ти мій ангел і чому
ти залишив мене одну?
Тепер як привид чи мара,
блукає в снах моя душа,
шукає втрачена життя, питає:
чому без тебе я не я ,
чому так болить,
чому так боляче усе життя...