Їх подумки вже немає та десь вони разом
накрила їх хвиля жахливим екстазом
Розбавила каплею крові і здається
що їхнє кохання далеко знайдеться...
Він просто сидів пару тижнів й мовчав,
далеко до неї - та він не кричав.
нетреба таку одинокую волю...
він просто сидів пальці жмучи до болю.
ВОна також сиділа так просто й ридала
і дарунок від нього що є сили стискала.
Мякеньку ігрушку,що він востаннє приніс...
Була вона тепла,тепер мокра від сліз.
Він довго пробув наодинці-бухав,
лиш думав як гарно було,як кохав...
В неї в очах не закінчені сцени:
ванна в крові і порізані вени...
З мотузкой на шиї він зліта з табуретки
Вона із аптечки ковтає таблетки.
Вони йшли назустріч своєму коханню,
тепер провожають їх лиш в путь останню...