Вона полярна зірка,
що веде тебе до світла.
Чарівна і примхлива,
Чуйна, ніжна і така мінлива,
інколи до болю дратівлива.
Та з тобою завжди щаслива.
Прекрасна, наче морська перлина
і ти називаєш її "моя єдина".
Без неї тобі не заснути,
ти не можеш та не хочеш її забути.
Вона, полонить твої почуття,
Вона - це жінка твого буття.