Я царівна,
яка не має королівства.
Я смілива,
хоча надто вразлива.
Я безстрашна,
та страхи всі не здолати.
Я кохаю,
але кохання
не можу прийняти.
Я ідеал,
хоч , ідеалу немає.
Моє життя прекрасне,
Жаль, все прекрасне - ілюзія,
що швидко зникає.
Я світло... й темрява,
їх не роз'єднати.
Я "просто" жінка,
цьому не зможеш Ти протистояти