Так чисто з Тобою,
Так високо здіймаєшься,
Мріючи, Тебе бажаючи.
Як сповідь остання,
Як перше бажання,
Останнє світання
Затишшя.
Ти,- повна тиша.
Ні зламаних мрій,
Ні занедбаних слів,
Даремних бажань,
Замусолених днів,
Невиразних рухів,
Немає, немає,-
Лиш тиша.
Лиш падає сніг.
І спокій.
Це так як би біг,
Намагався попасти,
Прорватись, устигнути і не упасти,
Це так, якби сни у страшній лихоманці
Скінчились зненацька.
І враз зупинився.
Це так, якби все в одну мить роздивився
І все зрозумів,
Увібрав і з´єдналось,
Це так, якби все пригадав,-
Не пропало
Ніщо.
Ні єдиного звуку
Це так, якби йшов ти із сонцем під руку
І все освітив, оживив і наповнив,-
Любов’ю.