Як зрозуміти, те чого не розумієш?
Наприклад той жіночий погляд,
У відповідь не завжди поглядом зігрієш.
У жінки зазвичай існує свій світогляд.
Її напевне треба зрозуміти.
Чому з зненацька вже вона сумна?
Ти радісний, ідеш на зустріч, несеш квіти.
Не радує її це. Все дарма.
На щире та відверте запитання.
Що сталося? Чому засумувала?
У відповідь отримуємо ми важке зітхання.
Щось важко стало. Чому? Якби сама я знала.
Так легко піддаєтесь ви поневірянням,
Але не нам жінок за те корити.
Чому так легко піддаєтесь ви стражданням?
Так палко любим вас. Готові на руках носити.
Того не треба вам. А треба щось інакше,
Ви лиш скажіть чого душа бажає.
Чи ліжко треба вибрати помякше,
Чи щоб побільше в нас було врожаю?
Нічого ти не розумієш!
Так, каюсь. Зрозуміти хочу.
Ось жіночка скажи про що ти мрієш?
То я одразу про те є полопочу.
З тобою хочу я поговорити.
Цікаво, та про що нам говорити?
Про сонце, небо, про ці квіти,
Про те як цікаво щось робити.
Про нас з тобою, про життя, про друзів.
Багато в нас з тобою тем для спілкування.
Про те як краще вибрати нам гарбузів.
Чи виконаєш ти таке прохання?
Ось дивина тай годі!
Це ж не важливе не матеріальне.
Та не даремно ходить думка у народі.
Що розум в жінки то щось пара нормальне.
Можливо світ не розумом єдиний,
Не розумом, а серцем відчуваймо.
І те що для неї ти важливий,
Чоловіки про те не забуваймо.