Любов-
це гра,
це недопитого бокал вина,
це викурених сигарет дим,
це примха долі, безумство мудреців.
Любов - життя, любов - натхення.
Любов це щастя нескінченне,
це радість, сміх, душевний спокій,
це ніжні руки й частий подих.
Але любов буває різна:
нещадна, безжалісна, грізна.
Дасть крила й піднесе тебе до небес,
а потім спалить їх у прах, мов громовержець Зевс.