Ти в моєму серці, ти в моїх думках
І щоночі ти приходиш, тільки жаль, що в снах.
Я з тобою прокидаюсь, ти – мій день і ніч
І до тебе б полетіла, тільки ти поклич.
Думала, що все погано, що життя нема,
Я гадала, що навколо тільки біль і тьма.
Ти подарував надію, знову я живу,
Знаю, є для кого жити, знаю і чому.
Тільки ти скажи хоч слово, посміхнись, не йди
І мене до себе ніжно пригорни.
Ти – мій світ, моя планета, я в твоїм краю.
Ти – моє життя, коханий! Я тебе люблю!