Півтори,півтори , час рождення ,
Час нечуваного відчуття .
Час ревности, обмовок про розходження
душ у небуття.
Час Курта , Держави, імен,
покинутої дружби і пізнання
Наших душ .вітрами зміцнених,
кафе-барами втілених .то розтілених.
Час радикалізму.демократизму,
міст України , а потім закордону , пляжу і непляжу...
Я можу .
я зможу.
Я тебе збережу , правда верлібром,
шкода , що не хлібом і не видовищами,
ну звісно ж,
так простіше ,миліше, смішніше , безтурботніше...
Але хіба ти для того?
Ти ж для типу Шекспіра, чи не так?
так.стверджувально .
Заперечення?Поки сплять,розбудять їх
тільки гроші.