У неї своя сім'я.Чоловік та діти...
І куди почуття тепер подіти?
Але дзвонить вночі і шепочуть губи:
Алло... Мій любий...
У неї своє життя. Свої проблеми.
Але куди утекти тепер від неї?
І дзвонить вночі... Це - ковток спасіння:
Алло...Серця тремтіння...
У неї своя біда. Своє кохання.
І без неї Тобі кожен день - чекання.
Ти чекаєш дзвінка, північ серце скувала:
Алло... Я Тебе чекала....
І скільки бід, скільки мук вона приносить!
І скільки роздумів, снів, що й не проголосиш...
Та кляте коло роздерти вона не вміє:
Алло....Ти моя мрія!...