Розкажіть мені як краще жити,
Їсти, пити правильно, яким
Засобом найкраще посуд мити,
Шнуруватись бабським чи морським.
Несвідомому, вкажіть докладно,
Під яким кутом робить дітей,
Як голитися : паршиво, чи на гладко,
Як ладнати ручку до дверей.
Поясніть хутшіш, вам краще знати,
Панувати має цар чи Бог,
Він, Вона, мо, інші супостати.
Чим і як мені чавити блох.
Як сушити весла, може феном?
По фень-шую лляти, під шафе?
Йти на гей-вечірку чи на пленнум?
На Великдень яйця Фаберже?
Знаю певно, ви безпомилково
Вкажете мені на вірний шлях.
Молюся наосліп, бездротово,
Будь то Крішна, Будда , чи Аллах.
Я не знаю, курде, ну не знаю:
Шворку бути білим на петлі?
В нім висіти рівно? Ну благаю
Відповідь подайте на Ті-Ві.
А ще краще, зсилку держстандарту
Надішліть, будь ласка, vip-листом,
Бо зібравсь собі спалити хату,
Та нема інструкцій,- це облом!