Ти прийди
Ти прийди, коли зимно надворі
І морози діймають тріскучі.
Ти прийди, як весною чудові
Скрізь сади вже буяють квітучі.
Ти прийди, коли променем сонце
Ніжно-ніжно до тебе торкнеться.
Ти прийди, як до тебе віконце
Шелестінням листочків озветься.
Ти прийди, коли місяць і зорі
Від хмаринки до хмарки стрибають.
Ти прийди, коли хвилі прозорі,
Як перлини сріблясті, сяють.
Ти прийди, коли вітер ліниво
На деревах листочки колише.
Ти прийди, коли поле сонливо
У знемозі від спеки ледь дише.
Ти прийди, коли темна біда
Посміхнутись тобі заважає.
Ти прийди, коли кров молода,
Твоє серце хвилює і крає.
Ти прийди. У вечірній час
Від бажання палкого згораю.
Ти прийди! І кохання нас
Переповнить від краю до краю!