Я не знаю, що буде завтра.
Я не боюся нових помилок.
Ми належим до людського братства,
Що часто робить невірний крок.
Ще болять у душі старі рани,
А вже прагну нових відчуттів.
Ще недавно разом будували ми плани,
Але з іншим лечу до далеких морів.
У моїй голові сотні різних думок.
Кожного дня вивчаю новий життєвий урок.
Ким стану завтра я?
Де опинюсь в кінці літнього дня?
Чекаю на щастя.
Хтось каже “Дарма!”
Нічого - прорвуся!
Моя карма не зла.