Ти кричала, я лив сльози
Ти тікала, нема надій
Я стою на долі розі
Ще мить та я вже не в змозі
Зробити аніяких дій
Я чекав, Ти поверталась
Поясняла cвої думки
Я плакав, а ти сміялась
Обіймав, ти виривалась
Й прохала не шукати ти
Казала ти про розлуку,
Не згадала ти наших ночей.
Про тую жахливую муку
А я ще сходжу з глузду
Од тих, вже не моїх, очей.
І ти так само спокійно
Як завжди так гордо ідеш
Пішла по ночі ти вільно
На душі тобі так мрійно
Думав - ніколи не прийдеш
Проте мить, й ми знову разом
Відчуваєм тепло наших губ
Ділимось теплим екстазом
Знов підкоряюсь наказам
Вітаєм у хмарі спокус