Раз я вийшов в поле
рано до світання,
разом з кумом,
та ще й з харчем,
та й на полювання.
Ось в кущах лисиця,
а може й куниця,
кум за мене
я за кума,
де ж тая рушниця.
Щось як засопіло,
ми удвох присіли,
кум на клена
я на дуба
навели приціли.
На гілках із кумом
вдвох ми полювали,
бо лише
торбина з харчем,
рушницю не взяли.
Вдома ми хвалились
жінкам,та сміялись,
щось як хрокне-
ми ще довго
бігли й оглядались.
10.08.2010