«Знаєш , в мене не було кохання , не мрій , бажання , не смаку , життя - то гірке покарання ! Все думав я – переживу .»
*
«Мовчки проходять дні , секунди падають в бездну , хочеться знов піти , заважає совість матері Терези …»
*
« Тихенька боротьба плине до завершення , спіткнеться і буде продовжувати …»
*
«Безупинний процес у тілі натисне кнопку паузи , буде запізно нажати плей коли зникне колір аури …»
*
«Так казав Мойсей , повторювали люди , звертаючись до дітей він прагнув бути відсутнім.»
*
«Сутність заважає жити , радість спонукає страх , настав час затужити та признати – кінець , крах …»